preskoči na sadržaj
Vijesti

POČETAK 2020./2021. ŠK. GODINE

Poštovani roditelji! Dragi učenici!

Nalazimo se pred početkom nove 2020./2021. školske godine. Želim vam se kratko obratiti i upoznati vas o početku školske godine. Puno ste ovih dana čuli na televiziji, a kako je svaka škola specifična ja ću vam što kraće pokušati dovoljno reći da bude što jasnije svima.

Škola je spremna raditi u uvjetima koji su pred nas stavljeni u ovim korona mjesecima. Škola je sigurna i potpuno ćemo, s naše strane, poštovati upute ministarstva i HZZJZ. Vas molim također da potičete vašu djecu da se svi skupa pridržavamo uputa pa ćemo tako biti sigurni od Covid-19 zaraze. Straha ne smije biti, jer on može prouzročiti gore posljedice na dječje psihe i naše, nego kornavirus.

- vidi detalje -


 • Školska godina započinje u ponedjeljak 7. rujna 2020.
 • Svi razredi imaju isključivo svoju učionicu. Selo i Rajevo Selo imaju učionice kao i prošle godine. U Centralnoj školi na Stanici (tamo je veći broj učenika) također svi imaju svoje učionice. Niži razredi kao i prošle godine, a od viših (5. i 6. biti će na katu, a 7. i 8. u prizemlju)
 • Ulaze u školu prema rasporedu sati (sve će biti objavljeno na stranicama škole).
 • Kako bismo rasteretili ulazak i izbjegli grupiranje većeg broja djece, 5. i 6. ulaze na glavni ulaz škole, 7. i 8. na stražnji ulaz preko igrališta, a  1. do 4. na bočni ulaz dvorane. Obuću i odjeću ostavljaju u najbliže ormariće i odlaze u svoje učionice (na ormarićima su imena djece).
 • Učenici 5. do 8. dužni su imati maske pri ulasku u školu, a maske mogu skinuti kada sjednu na svoje mjesto u učionici. Maske nose pri svakom kretanju hodnikom kao i u autobusima (SVI koji putuju).
 • Sva mjesta u učionicama su obilježena imenom i prezimenom učenika. Učenici će kada uđu u učionicu oprati ruke vodom i šamponom, a za brisanje trebaju ponijeti svoj mali ručnik. Učitelji će cijelo vrijeme biti sa učenicima i voditi računa da se svi pridržavaju distance i ostalih mjera. Odmah od utorka 8. rujna započinje i školska kuhinja (hrana će biti poslužena u učionici).
 • Pored svakog imena, na klupi će učenike dočekati (udžbenici, radne bilježnice, bilježnice, atlasi, mape, kutija za tehnički i informatiku), tj. dobiti će sve što im treba. Obvezne udžbenike osigurala je država preko naga ministarstva znanosti i obrazovanja, a radne bilježnice, bilježnice, atlase, mape, te kutije za tehnički i informatiku osigurala je Općina Gunja i Općina Drenovci proporcionalno broju učenika.
 • Tako je Općina Gunja već uplatila skoro 70.000,00kn u tu svrhu, što je (u prosjeku) nešto malo više od 500 kn po učeniku.
 • Također za one koji imaju učenika za predškolski odgoj obavijest da predškola započinje, kao i inače, u 10. mjesecu, a nju također financira naša Općina. Upis može mailom i/ili telefonom.
 • Želja mi je za učenike koji imaju poteškoće u učenju i izradi zadaća, napraviti neku vrstu produženog boravka, te sam dobio usmenu podršku od našeg načelnika gosp. Gutića. To ćemo još vidjeti hoće li se moći realizirati, ali se svakako želim zahvaliti našem načelniku jer škola nikada ( u ranijim godinama) nije imala takvu podršku i razumijevanje.
 • Dakle, vaše je da im osigurate 2-3 perive maske i mali ručnik. Sve ostalo dobiju u školi, a učenici donose torbe i preobuću.
 • Za sve učenike Škola će uplatiti osiguranje, kao i prošlih godina.
   
 • Nitko izuzev učenika i djelatnika škole u narednom vremenu (dok se ne donesu druge mjere) neće moći ulaziti u školu, a ako baš bude nužno, to ćemo rješavati po posebnom protokolu i uz upisivanje u evidencijsku knjigu. Na ulasku u zgradu biti će broj telefona na koji možete zvati ili neka dežurna osoba.
 • Ovdje bih vas potaknuo da se možete predomisliti o odluci za izbornu informatiku jer svega 7-8 učenika nije uključeno, a upravo ova vremena nam pokazuju koliko je to bitno. Nastava informatike se, kao i svi drugi predmeti, odvija u svakoj od naših škola. Možete se prijaviti kod vaše učiteljice.
 • Sve što vam bude upitno i nejasno, možete pitati na mail škole ili na telefone i mobitele, ali vjerujte da ćemo sve poduzeti i da će sve biti dobro! DETALJNE UPUTE I RASPORED SATI POGLEDAJTE NA STRANICAMA ŠKOLE.

Iskreno vas pozdravljam te molim suradnju i strpljenje!                                                                                                                           Ravnatelj Stipica Mišura
 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Stipica Mišura   datum: 3. 9. 2020.

Korisni linkovi

Dokumenti za prikaz

Tražilica

Kalendar
« Svibanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Anketa
Koliko dnevno učiš?


Forum
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 400

Arhiva dokumenata
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 400
preskoči na navigaciju